Al heel vroeg verliet ik het nest om op eigen benen te staan (ik wou de wereld verkennen op mijn manier). Deze beslissing heeft me heel wat uitdagingen en levenservaringen gegeven. Niet alleen op persoonlijk vlak maar ook op werkgebied.

Na geproefd te hebben van heel wat uiteenlopende jobs ben ik uiteindelijk gestrand op de personeelsdienst. Wat vond ik dit de max : een mooie balans tussen het administratieve en het sociaal contact. Echter de personeelsdienst heeft door heen de jaren veel omwentelingen doorgemaakt en als persoon vond ik het boeiend om te groeien en mee te evolueren met de veranderende omstandigheden. Echter miste ik, meer en meer, een deeltje waarom ik toenertijd zo warm liep voor HR : het sociale aspect.

Vandaar dat ik een ander pad ben  gaan bewandelen want ik wou meer zijn dan enkel een toehoorder, ik wou mensen gaan bijstaan. Vandaaruit ben ik me gaan verdiepen in de coaching wereld door mezelf als persoon verder te ontplooien alsook er voor te zorgen dat ik de nodige technieken onder de knie kreeg. Dit door tal van opleidingen te volgen zoals : systeem coach, HSP-& traumabegeleider, openmindcoaching, helder waarnemen, kinderjaren, burn-out/bore-out coach,…

In Centrum Open Mind kreeg ik de kans om mijn 1ste stappen te zetten : ik mocht mee groepen begeleiden. Dank voor de gegeven kansen & ondersteuning.  Het beviel me goed omdat ik zag hoe de deelnemers na zo’n traject er sterker uit kwamen.

Zo is stilletjes aan de gedachte gerezen, om individueel mensen te begeleiden.  Blij met het gekozen pad ben ik sindsdien als coach aan de slag.

Geertrui Dobbeleir